Smarte og praktiske softshells til m/k

Er du på jagt efter en lækker softshelljakke ? Så tag et kig i vores gode udvalg af softshells til m/k, hvor du finder shelljakker fra mærker som YOU®, Blue Rebel®, Camus® og STORMTECH®.

På med skallen

En softshelljakke er en jakke, som er vindafvisende, men ikke vandtæt. Softshells er dog ofte vandafvisende og kan som regel holde til korte, hårde byger. Da disse jakker typisk ikke er vandtætte, vil de ofte være mere åndbare end vandtætte jakker, og de kan derfor være det oplagte valg, når du arbejder, cykler, løber, står på ski eller på anden måde er aktiv.

I vores udvalg af softshells til herrer & Damer finder du mange forskellige jakker, bl.a. har vi både modeller med og uden for, ligesom vi har softshells med og uden hætte. Mange af vores softshelljakker til m/k er meget strækbare, hvilket gør dem yderst behagelige at have på og gør dem velegnede til diverse fysiske aktiviteter.

Blandt shelljakkerne til herrer & Damer finder du jakker, som er fra canadiske STORMTECH®, samt fra YOU®  Så det skulle være muligt at finde en til dit formål. Læs mere om STORMTECH® her. Mere om YOU® her.

Hvis du er på udkig efter en softshelljakke til herrer i sort, så er der gode muligheder for at finde den helt rette jakke her, men vi har også smarte softshells i andre farver.